0
Cosul tau este gol!

DESPRE ATELIERUL NOSTRU DIN PLOIEȘTI

Nu renunțăm, ne adaptăm!

Este spiritul nostru. Un spirit de învingători indiferent de vremuri, indiferent de situație, indiferent de actualitate.

Croitoria noastră era axată, până acum câteva zile, pe crearea de echipament sportiv. Odată cu închiderea școlilor și interzicerea adunărilor mari, activitatea partenerilor noștri a fost, practic, blocată. Însă, înțelegând nevoia din momentul de față si întrebările pe care le-am primit referitoare la producerea măștilor de față, am decis să ne adaptăm și să venim în sprijinul tău cu măști reutilizabile din bumbac sau poliester, simple sau personalizate.

OFERĂ SIGURANȚĂ ANGAJAȚILOR TĂI

Soluție pentru orice antreprenor

Produsele noastre se adresează în primul rând antreprenorilor care pun siguranța angajaților pe primul loc și caută soluții de protecție în aceste vremuri dificile. Pe voi, domnilor antreprenori, vă asigurăm că ne ghidăm, în continuare, după principiul corectitudinii în afaceri. Soluția pe care noi am găsit-o pentru a ne continua activitatea trebuie să fie un impuls și pentru voi.

Dacă noi putem, și voi veți identifica o cale pentru ca afacerea voastră să reziste acestei încercări. Nu uitați că vă stăm la dispoziție dacă aveți nevoie de ajutor,  de un sfat sau doar de un prieten cu care să discutați.